Fyra år i sträck 

Först grattis till Leif Ekman, vinnare av den första utlottningen av totalt 13 kopplat till BygdeTVs ambassadörer. Har du inte beställt filmen så klipps den ihop nu under januari och sen kommer den färdiga dvdn för leverans till skarven jan/feb. Det är tack vare alla ni som beställer, peppar och ger tips som vi är till för, med glimten i ögat men för bygdens bästa. Därav också att denna interaktiva sida firar exakt fyra år idag, med hur idiotiskt det än låter ett inlägg om dagen sen den 1/1-2012. För din skull och ingen annans, för att du skall känna dig delaktig i en levande landsbygd och enkelt veta om vad som händer och sker. Jag gnuggar vidare mot ett fem års jubileum. Häng med du också vet ja, endast ett år kvar dit och det kommer gå fort med så mycket saker som sker här. In med era tips och idéer så anslås det vidare här framöver. 

  

Share on Facebook