Goda exempel 

Igår ringde det en tjej från Östergötland, närmare bestämt från Klockrike och ville veta mer-mycket mer om BygdeTV. Så roligt att utbyte idéer och tänk hur man på ett positivt sätt kan spegla landsbygden utan offer koftor och gnäll. Det vinner ingen på, allra minst landsbygden och hitta ev motpoler med staden är rent förödande. Båda behövs i samklang och samarbete det ger förståelse och livskraft. Höör från Skåne, Gunnarsbyn från Norrland och nu Östergötland……det sprider sig och ger ringar på vattnet. Allt tack vare er bygdebor som är ambassadörer och påhejare. Enligt vissa “mess” idag skall visst BygdeTV/ Bygdenytt hamna på Tidningen Lands 100-lista, om det stämmer återstår att se i dagens nummer! Bygden framför allt och du har väl beställt din jubileumsDVD av BygdeTV den andra sommaren? 

 

Share on Facebook