Solskenshistoria

Denna helg har varit helt utsökt för vintersport. Skidor, skridskor och diverse långpromenader i det vackra soliga vädret. Birgitta Hansson Björkbacken meddelar att det nu också finns spår på fälten kring dem, ca 2km. Rinken är spolad, skottad, skrapad ompysslad av nåt slag varje kväll denna vecka och nu lämnas stafettpinnen vidare att hålla den i trim så länge det bara går vädermässigt. På tisdag kl 19:00 är det dags för lite rinklatchmatch för de som vill. Delar och spelar lite under kvällen. Undertecknad sitter på möte då men ni som kan och vill är på plats till 19 så kör ett gäng tills de tröttnar. För vissa har den gångna veckan varit kall men klär man sig rätt och rör på sig då funkar det också. Njut nu av snö, is och minusgrader vi bor ju faktiskt i norr, samt i bygden hjälps vi åt. Glöm inte det gott folk, helgen var en riktig solskenshistoria. 

  

Share on Facebook