Stötta bygdens företag 

Från och med idag finns sidan, “handla lokalt” här på bygdenytt.se. Detta är ett intiativ från en bygdebo under hösten och blev verklighet under dec-jan konkret. Annette kontaktar företag / enskilda hantverkare mm själv och samlar in info och allting läggs in här utan kostnad. Man måste inte vara medlem någonstans och heller inte betala något, det är tjusningen med att vi hjälper varandra till nya affärer och samarbeten i bygden. Denna sida kommer utvecklas och fyllas på allt eftersom fler och fler vill vara med. Nytt för 2016 är också att infokartan över bygden kommer kompletteras med denna info. Bra jobbat Annette och alla andra i bygden som bidrar till en ännu mer levande bygd där vi hjälps åt och peppar varandra. Fler intiativ är på gång gällande olika mejl och tips mm, det gäller bara att få lite “tid över” men kul att ni är många som vill bidra på olika sätt. Stort som smått allt är välkommet! 

nyhetstips@bygdenytt.se 

  

Share on Facebook