Studiedag idag 

Bygdens skola har studiedag idag och utifrån gårdagens årsstämma med bygdelaget kommer 2016 bli minnesvärt på sitt sätt. Flera lokala företagare är uppdaterade under “handla lokalt” och Annette medverkade igår och berättade om sin idé. Årsmötet beslutade att länka detta från ervalla.nu och likaså “händer i bygden” för att få en mer översikt av alla månader. Men ALLA var rörande överens om att varje förening hade eget ansvar i detta. Svårt att skjuta budbäraren. Den 3 september 2016 äger den fjärde upplagan rum av bygdens traktorrace. LRF Axberg / Ervalla som blev länets LRF avdelning 2015 är huvudarrangör med bygdelagets föreningar som medarrangörer. Planeringsgrupp är kallad till den 25/2. Mer info från årsmötet till bygden kommer allt eftersom och sprida bland anslutna föreningar. 

Ikväll börja vårens stickcafé, sträck på er. Det händer något mest hela tiden i vår bygd, vardag som helg är en fest.  

Share on Facebook