Utbyte & omvärldsspaning 

Ikväll så fick jag äran att prata inför engagerade landsbygdsvänner från hela landet på Karlstad Citycongresscenter. BygdeTV stod i fokus liksom bygdenytt.se. Kul att få sprida goda exempel samt få frågor och feedback från engagerade byautvecklare i andra hörn i vårt avlånga land. Med Klarälven smygandes utanför glasväggen och sola i Karlstad skinandes över oss så var allting som vanligt i “ack Värmland”. Detta inspirationspass hoppas jag gör att fler härmar och tar efter vårt koncept och visar på att landsbygden lever i allra högsta grad om man kavlar upp ärmarna och menar allvar. Hårt jobb gör skillnad och visar på resultat med stort hjärta och ödmjukhet. Ni skull varit med och känt känslan, över 30 avsnitt och en andra DVD på väg. Sen allt prat efter passet om att många ville veta ännu mer om idé, upplägg, och uppmärksamhet mm skälvklart utböt vi idéer konstigt vore det väl annars. Hjälp oss sprida goda exempel överallt och högt och lågt för bygdens bästa! 

  

Share on Facebook