Fiberuppmaning

Just nu kommer det mejl från höger, vänster och uppifrån. Vilket bara är så otroligt angenämt för det tyder på ett gensvar långt utanför mina vildaste fantasier. “Handla lokalt”, “händer i bygden”, “SMS-kedjan” och Fiberutbyggnaden. 

Det gäller att hålla ordning på alla olika dokument i datorn men hur utvecklande är inte detta när bygden är så pass på tå. Att ha detta stödet i ryggen och dialogen med er gör det väldigt enkelt för mig att fortsätta lobba för nya bra saker att plocka hem till bygden! I Karlstad dessa tre dagar har nya spännande kontakter knutits av just den anledningen, att bygden skall ha det senaste och det får man via kontakter med företagare, organisationer och andra byar i vårt avlånga land. 

Nu uppmanar jag er alla att gå ihop med grannar och tala om fiberintressert för just er by. Avdala har vi väckt och börjar samla ihop sig men övrga, Tingstorp, Torpa, Sundtorp, m fl m fl där INTE samförläggningen drar fram för ju större underlag ju större chans när / om frågan kommer. Grannsamverkan gäller i såväl SMS-kedjan, handla lokalt, händer i bygden mm för det är lokalsamhället nära dig som DU faktiskt bryr dig mest om ang livskvalité mm. 

Det händer just nu hur mycket som helst i bygden, kanske för mycket men är vi beredda på perrongen att kliva på tåget eller svischar det bara förbi. Svaret har bara vi och fjolårets mediabevakning av bygden och bygdeTV har gett oss en bra start, vi är stolta men långt ifrån nöjda! 

Keep on the good work 🙂 

  

Share on Facebook