Träningsonsdag 

17:30 träning för bygdens P/F 10 års lag. 18:30 börjar veckans populära hälsopass. Idag med “Jessa” som kör Tabata (styrka / kondition) med din egen kropp. Denna kväll en onsdag mitt i februari lockar således ca 40st barn och vuxna till bygdens idrottshall, glädjande! En annan glädjande nyhet lite söder om bygden är att arbetet ang Lillåcenter rör på sig. Coopmiljonerna tickar nu klart under våren -16, vilket varit en tröghet att hitta nyetableringar. XL-bygg öppnar om 1-1,5 månad och fler aktörer är under förhandling. Det kommer dröja att få människor att hitta dit igen mm jag hoppas och tror på kommande nysatsningar i området och människorna isf, det är ju vi 😉 

Mer info även här kommer allt eftersom saker är klara innan dess är ju inget klart utan enbart rykten. Det händer saker mer eller mindre varje dag som rör bygden. 

 

Share on Facebook