Jonglerande 

Det är just nu riktigt många bollar i luften. Man känner sig som en riktig jonglör som håller det ena  efter det andra projektet i sin hand en kort stund innan bollen far upp i luften igen. Sms-kedjan, handla lokalt, händer i bygden, fiberutbyggnad, en ev tredje gata i kyrkbyn, mejlen från er läsare har verkligen skjutit i höjden så pass att februari månad är i särklass den mest frekventa månaden då bygden är på tå i många olika frågor för en bättre bygd att bo och  verka i. Så många kreativa idéer på lösningar och nytänk istället för det klassiska “det går aldrig” som Närkingen söder om ån lätt tar till. Ingen som gör bygden till nåt offer längre och tycker synd om vårt område, tvärtom en stolthet och engagemang på många håll att fortsätta utveckla bygden. Idag på em är det t ex trivselträff 14:00 i Sabbatsberg. Ni är otroliga på att dela med er av idéer, engagemang och berättelser som vittnar om en härlig känsla. Stolta skall vi vara men långt ifrån nöjda för då sker ingen utveckling längre om man slår sig till ro. Keep up the good work my friends! 

  

Share on Facebook