Sportlov

Bygdens skola vilar upp sig under denna sportiga vecka. Nåja fritids är öppet för de familjer som inte är ute och far på diverse håll och kanter. Inom skolvärlden gäller det att hålla ordning på de olika rollerna som infinner sig mellan huvudman-rektor-lärare-elev (vårdnadshavare) inte alltid lätt detta ibland men ju mer man tänker på det ju mer underlättar det. Idag har det inkommit en hel del mejl och sms om halkan i bygden och olyckor både på R50 och “gamla” riksvägen där främst lastbilar varit inblandade. När underkylt regn kryper under nollan på vägbanan då blir det halkigt. Bygden har tyvärr varit med om en tragisk olycka redan ifjol i Mogetorps backen, så lätta på gasen och kör med lite sunt bonnförnuft så kommer alla fram hela. (Peppar / peppar ta i trä) olyckor vill vi vara förskonade ifrån. 

  

Share on Facebook