Traktorracemöte 

Ikväll är representanter för bygdens föreningar ihopkallade av bygdens LRF-avdelning att planera Traktorracet. LRF är huvudarrangör och håller i trådarna med hjälp av övriga föreningar kopplade till bygdelaget. Därav är två personer / förening kallade tills ikväll där man vart fall hoppas det kommer minst en av varje och två av de som kan skicka full styrka. Ev nyheter / nytänk inför årets race den 3/9 kommer diskuteras men om allt tas i mål är upp till varje ansluten förening att verka för. Mer info kommer allt eftersom men ni kommer dock inte undan en sak i höst tyvärr, min stämma som speaker men men sånt är livet då man brinner så in i bomben för bygden kunde man bara inte tacka nej när frågan kom! Sprid datumet redan nu till alla insocknes och utsocknes.

  

Share on Facebook