Fredag i bygden 

Även om snö och is har uteblivit i vår bygd så finns det runt omkring oss så sportlovet har kunnats nyttjas till max. Kl 17:00 idag är det schack i matsalen igen och jag måste bara tacka ödmjukast för uppmuntran och glada upprop. Igår i trapphuset t ex i Rådhuset vände en person om och gick tillbaka, -du förresten jag läser bygdenytt.se varje dag och wow vilken grej. Bra kanal att få ut info mm till alla så de blir delaktiga. Hon läser säkert detta också, tack kort och gott! I början av veckan i receptionen till ett möte så säger damen bakom disken: – det är ju du som gör “ervallanytt”, jag har sett alla och lärt mig jättemycket om Ervalla. Vad kul och man blir lite paff, fortsätt sprid goda exempel och över 30 avsnitt av bygdeTV finns på youtube att beskåda om och om igen. Man vet att hårt jobb lönar sig alltid mer eller mindre och imorgon avslöjar vi när 600-års filmen kommer då Niclas “himself” flytt till Frankrike. 

  

Share on Facebook