Markupplåtelseavtal 

Först händer det ingenting sen ingenting och nästa vecka allting kanske. Har under sportlovet haft kontakt med samtliga inblandade men just nu är det en lite känslig fråga då alla inblandade aktörer är överens muntligt i stora drag men inga papper är ännu signerade och därmed är inget klart. Nästa vecka dock om allt gått i lås kommer mer info dvs mycket mer info komma ut för då är det full gas som gäller för när tjälen är ur backen kör Eon och då lär övriga hänga på om samförläggning skall ske. Numera gäller mejl och telefonsamtal nästan enbart fiber och ni som fått markupplåtelseavtal sänd in dem ju snabbare ju bättre. Två vita fläckar  bygden ses nu över och kanske kanske kommer det ut något gott av hela denna process till slut. Håll alla tummar och tår ni kan. Detta kommer bli en historisk satsning som är levande landsbygd på riktigt. Håll utkik mer info kommer! 

  

Share on Facebook