Årsmöte, etapp 1

Det är mycket fiber just nu i bygden. Först och främst ni ca 60 hushåll i etapp 1 som är kallade till årsmöte på måndag 18:30 glöm inte bort att anmäla er till sekr. Christina Andersson. Förtäring och inbjuden gäst delger info till alla som strax skall kopplas in bara “lådan” från Telia levereras. Gällande etapp 2 ges fler och fler tummar upp men mycket möten och ringande blir det så inget missas. Idag träffade jag bl a kommunens nyanställde bredbandssamordnare för att gå igenom bygdens alla hörn. Påminner sen bygdens företagare om att seniorlaget säljer sina “ryggar” för 2000:- flera företagare har redan tecknat upp sig men ett 20-tal tröjor skall säljas innan årets hemmapremiär i div. 5 äger rum den 25/4 18:30 mot Sköllersta IF. Det händer galet mycket i bygden som aldrig är still! 

  

Share on Facebook