Stötta lokalsamhället 

Varje söndag nästan sen Anette började mejla bygdenytt.se har det inkommit företag som vill synas i närområdet. Till och med et senaste mejlet är ännu inte uppdaterat och detta gensvar på så relativt kort tid hade man knappt vågat drömma om. Sidan växer mer och mer för varje vecka och det är tack vare er allesammans som bidrar och Anettes insamlande min del är att ladda upp det. Lokalsamhället är a och o när människor väljer att flytta eller besöka en bygd. Vi håller fortsatt på att bygga något unikt med siffror åt rätt håll på många olika indikatorer, vilket är mycket uppskattat och glädjande. Men inget kommer för givet utan engagemang, stolthet och hjärta. Fortsätt sprid goda exempel, dessa står alltid kvar till sist stadigt och bra när övriga vacklar.  

 

Share on Facebook