Äntligen 

Nu skall alla papper mellan kommunen och fibergruppen vara signade. Etapp ett bjöd in till ca 70-75 hushåll varvid nästan 65st tackade ja. Etapp två kommer bjudas in nästan dubbelt så många efter idogt “tjat”, 113st hushåll i nuläget och då återstår två nästan tre vita fläckar att försöka få in etapp 2. Lägg därtill stadsnät i kyrkbyn samt att Avdala gör intresseanmälan just nu gör att bygden kommer inom nåt år ha en finfin uppkopplingssiffra. Detta är levande landsbygd i verkligheten. Igår fick ytterligare ett 60-tal hushåll markavtal som nu måste fyllas i och skickas tillbaka. Ett informationsmöte i bygden kommer att kallas till efter påsk för att ni skall ställa era egna frågor direkt till kommun och fibergrupp. Just nu är det tycker frågor till mig och jag svarar så fort jag bara kan och är tillgänglig men det är en glädjens dag idag! 

Bygden framför allt! 

  

Share on Facebook