Fotbollsnotiser

Först och främst dagar som dessa gäller det ännu mer att sprida goda exempel i vår värld, #brussels. Många minns min krönika från i november efter Parisdåden och hur vi måste tänka på hur vi uttrycker oss mot medmänniskor. Det goda kommer att vinna även om det alltid är lättare att ta till gnäll och onödigt tuffa jargonger. Helgens fotbollsnotiser är ingen munter läsning. Seniorlaget föll i cupen mot SMÅ IF och möter Lillkyrka i påskhelgen om ett ev avancemang. P/F 10års laget fot till Hallsbergs konstgräs och trä match borta mot Skyllberg. Förlust  men en målvakt till akuten pga ett brott på armen, gips fyra veckor. Ett par spelare halta och lytta efter matchen men trots det väl krigat. Krya på dig Oscar och vi tänker på dig och din otäcka skada. 

Vi har bara varandra, väl värt att tänka på oavsett vänner, företagare inom bygden eller medmänniskor utanför. Glöm aldrig det, keep on the good work! 

  

Share on Facebook