Samverkan 

Finfin läsning idag i bygdens brevlådor. Samverkan mellan bygdens föreningar ger magi. Papperstidningar, broschyrer, podd, webb och BygdeTV. Det kommer ske saker högt och lågt som vanligt i bygden framöver. Derbyfotboll och uppvaktning av nya bygdebor på nationaldagen. Valborg och midsommarfirande vid hembygdsgården. Sommarkafé i Järle hela sommaren, traktorrace i Dyltatorp på sensommaren, fotbollsskola för alla unga förmågor i bygden, fiberutbyggnad som når över 200 hushåll när den är klar, troligt rally framåt hösten, förenklad sopsortering i bygdens villor, samlat lokala företagare på webben, blomstrande föreningsliv för stora som små. Listan kan göras lång och väljer man att sprida det goda ger det ringar på vattnet än det omvända som gör en hemablind på allt gott som sker i bygden och på landsbygden. 

  

Share on Facebook