Informationsmöte

Jippikaie, nu börjar det verkligen röra på sig. Den 13/4 kl 18:00 kallas hushåll ut efter etapp 2 till möte för bl a inlämnade av intresseblanketter. Senast tisdag 29/3 skall du som är inom området ha fått en inbjudan i din brevlåda. Näst intill varje dag vart fall mellan sport och påsklov så har jag haft kontakt med ansvariga personer på kommun eller fibergruppen för att ta i mål detta möte så ni själva skall ställa era frågor. OM ni inte kan deltaga på mötet måste ni mejla in till mig både ja eller nej ang ev inkoppling för att vi snabbare skall kunna hänga på E:ons arbete med nedgrävning av elnätet i bygden. När dessa etapper 1 och 2 är klara samt kyrkbyn samt Järle by som redan har då har mer än hälften av bygdens hushåll fiber. Mer än uppemot 250 hushåll vilket ger en bra siffra och blomstrande bygd ang larm, jobba hemifrån, viss övervakning / enklare sjukvårdsrådgivning mm och mycket mera. Hårt jobb för att påverka världen, landsbygden och bygden åt rätt håll när tonläget och polariseringen ökar i samhället måste de goda exemplen fram i ljuset och inte jämmer, elände och gnäll. Då kommer man ingenstans, uppkavlade ärmar och stolthet över hembygden med en passion och energi från er bygdebor då sker resultat. 

  

Share on Facebook