Glad påsk!!! 

Till hela bygden, en riktig glad påsk! Boende som besökare och “utsocknes” det är bara att slicka i er energin som just nu är i luften. Gårdagens påskkaramell väckte bygdens hushåll efter etapp 2. Vilket var meningen och mitt arbetet i detta är blygsamt, visserligen många kontakter åt olika håll men annars som brukligt lite spindeln i nätet och smörjmedel bland boende med lite extra info om hur läget är just nu. Den respons som blir är en klapp på axeln om något, ni skulle se mejlboxen. Då kan man verkligen känna bygdens stöd när saker och ting går i lås. Detta är mitt sätt att betala tillbaka allt det förtroende ni ger mig. Förtroende är färskvara och måste alltid förnyas via resultat och inte en massa prat. Den dagen inte bygdenytt.se har några läsare den dagen kommer inte den interaktiva anslagstavlan att vara kvar. Alla era mejl, tips och övrigt pepp gör sidan levande och en del i er delaktighet för en ännu större förstående, gemenskap och kamratanda. Vi har kort och gott, bara varandra. 

Mer info om både det ena och det andra kommer löpande här så håll utkik! 

 

Share on Facebook