Hjärtstartare 

Det som bygden via jubileumslotteriet samlade in startplåten till i höstas under det fantastiska 600-års firandet är nu i mål med hjälp av gott samarbete i bygden. Bygdelaget via startplåten, sportklubben via att den sommartid kommer vara på Lyckevallen. Vintertid kommer den vara “centralt” dvs antingen församlingen eller skolan / idrottshallen det är i dagsläget inte riktigt klart. Men till årets fotbollspremiär den 25/4 kommer den vara på och sen kommer vissa nyckelpersoner bli utbilda i den. Man blir varm av det stödet som kommit in sen i höstas ang engagemanget om en tryggare och säkrare bygd. Hade tidigt ifjol målet att lösa detta under 2016 och det fixade sig redan första kvartalet då mejlet dök ner under slutet av mars månad! Stolt och ödmjuk över detta och kan det peppar / peppar rädda liv blir man ju alldeles tårögd. Nu är bygden satt på kartan igen, hjärtstartskartan denna gången! 

Tusen tusen tack till lottköpare och alla samarbetspartners i detta att en lösning gick så snabbt och smidigt! 

  

Share on Facebook