Fiberinfo

I tisdags sen em ägde ett första förberedelse möte rum mellan fibergruppen, Örebro kommun och bygdelaget rum. Ett bra och konstruktivt möte inför nästa veckas träff med de 115 inbjudna hushåll efter etapp 2 sträckning. Några sommar hus och ännu icke bebyggda tomter är ju kontaktade men alla efter sträckningen får ju inbjudan. De vita fläckar som nu blir i bygden måste samla ihop sig med konkreta listor. Vet att Tingstorp är långt framme, liksom Avdala där via direkt kontakt med Stadsnät. Sen sträckan Johannelunds norröver samt Skogsberg runt och likaså Sundtorp/Myre likaså då kommunens mål är 90% till 2020 så alla områden med klara intresselistor skall sammanföras in via kommunens bredbandssamordnare framöver. Mer info kommer löpande så håll utkik men in med markavtal mm nu så allt rullar på smärtfritt.  

 

Share on Facebook