Närodlade idéer 

Lokalsamhället dvs där man bor bryr man sig naturligtvis mest om. Det vill man påverka till det bättre och förvalta från sina förfäder vidare till sina barn och barnbarn. Därav är det naturligt att vara måna om dels matkedjan från jord till bord samt den hållbara utveckling i det lokalsamhället vi vill ha. Här har ju tänket i bygden gått mot nya nivåer hela tiden utifrån handla lokalt, besöka arrangemang i närområdet, stötta föreningslivet mm mm. 

Dagens bild är från bygdens skolas 3-4or på Naturskolan tidigare i veckan och ni som läst i lokalmedia om sköldpaddeskalet som hittades så var det i tisdags av bygdens “sakletare”. Jag hade äran att få medverka under min lunchtimma från rådhuset och alla möten den dagen. 

Det är du som via dina vardagliga val bestämmer hur just du vill ha det, inte grannen eller någon annan. 

 

Share on Facebook