Landsbygdsutveckling 

Ikväll är det fibermöte för etapp 2 i bygden. Något som idag är a och o för en bygd på frammarsch. Holkarna är leverade och det är full aktivitet på E:on och nu även då från ikväll Fibergruppen m fl aktörer. Ni som fick inbjudan innan påsk och inte kan deltaga ikväll måste mejla in er intresseanmälan till klysna@hotmail.com. Av dessa 115 inbjudna fastighetsägare måste täckninggraden vara hög för att nå verklighet i detta förslaget. Är du osäker om just ditt hushåll innefattar etapp 2 så är ni välkomna att höra av er med sms på 070-5679564 (undertecknad) så svarar jag, dock mycket möten under onsdagen (som alltid nästan). Dela, påminn grannar mm för nu blir det fart på “karusellen”. Det är bara att buga och bocka för detta viktiga steg, gällande “vita lådan” för etapp 1 gäller fortfarande 18 maj för leverans. 

  

Share on Facebook