Kort och gott II

Meddelande från boulesektionen och dess ansvarige Claes Lindblom först och sen från biodlarna i bygden genom Nocke, hembygdsgården är skådeplatsen för dessa korta notiser som blev helgläsningen denna gången! Mejlen fortsätter att strömma in, även om det är etapp 2 och fiber som är huvudsaken just nu i inboxen. 

—————————

Vi samlas på torsdag 17.30 vid hembygdsgårdenspelar lite och umgås

torsdagar kommer sedan att vara speldagar vid samma tid. 

Tag med kaffekorg och klot

Välkommen du också!

(Vid regn ställs övningarna in)

————————–

Vi i Ervalla biodlarförening startar en nybörjarkurs för biodlare. Vi tänkte att det kanske kunde intressera några av era besökare på bygdenytt.se. Anmälan till kursen sker hos Vuxenskolan Örebro eller via vår hemsida www.ervallabiodlare.se 

Kursstart är den 27 april kl 18.30 och kursen hålls i Ervalla hembygdsgård.

med de bästa hälsningar

Nocke Remnert

  

Share on Facebook