Andra sommaren 

Det här är ett av de roligaste projekt jag fått varit med om. Dokumentera sin hembygd och sen lägga ut det worldwide för vem som helst på youtube att se vår vackra bygd är helt underbart och få för unnat. Hade det inte varit för fullblodsproffset Niclas Lindahl hade detta aldrig gått i lås. Nu är den andra sommaren iväg på “bränning” av 300 unika dvder och det kommer bli samma upplägg på realeseparty nu i maj som sist då man kan hämta ut sitt ex och få dessa signerade. Så fort de kommit till bygden kommer datumet meddelas högt och lågt till samtliga i och utanför bygden via bl a bygdenytt.se. Totalt över 90minuter helt ovisat material samt 5-6 minuter bloopers som man hade förträngt. Kort och gott, det gäller att bjuda på sig själv. Så roligt som vi haft dessa somrar har gjort allt så enkelt och lätt och stödet från er läsare / tittare har bara varit smicker. Jag sålde i tisdags en dvd av säsong ett innan ESK matchen och i måndags en inne i stan efter SVTs inslag om bygden. Därmed är ettans alla 300ex sålda, helt galet och så välförtjänt att Niclas får sin uppskattning. Min tid bjuder jag mer än gärna på då man fått dokumentera bygden för eftervärlden! 

Share on Facebook