Rekordsiffror!!!

Igår kom siffrorna för bygden de senaste 12 månaderna. Håll i er nu för det är femte gången vi uppmärksammar dessa på Lyckevallen i samband med det traditionsenliga firandet. 

Nyfödda: 27st. Nästan en tredubbling, wow! 

Nyinflyttade: 73st. En ökning med över 20st sen förra mätningen. 

Jag behöver inte säga till er vad dessa glädjande siffror betyder för en attraktiv landsbygd. Förskola – skola har framtidsutsikter, föreningsliv, företagande mm mm om man väljer att fortsätta stötta lokalsamhället vill säga vilket alla vill. 

Men med facit i hand, vi skulle byggt fler avdelningar……..fast jag är riktigt glad och stolt över att de utdömda lokalerna revs och en modern förskola äntligen byggdes och färdigställdes efter 10 års planerande. 

Trevlig Kristiflygare på er allesammans och sträck på er för dessa siffror är under denna fem års period rekordstora. (Jämfört mellan dessa år)  Inbjudan till nationaldagsfesten går nu ut i helgen till samtliga att komma och fira på Lyckevallen den 6/6. 

  

Share on Facebook