Hembygd

Missa nu inte kvällens match på Lyckevallen mellan ESK-IFK Askersund 19:00 med proceduren ang hjärtstartaren 18:50//55. De senaste dagarna har det varit mycket medialt igen ang siffrorna för de 12 senaste månaderna där bl a 27 nyfödda är en siffra att glädjas åt i dubbel bemärkelse. Vad det betyder för en bygd säger så mycket. Hembygden frodas och känner den optimism som många andra bygder ser med avund mot. En av de journalister som hörde av sig och även följer bygden på nära håll undra hur vi ständigt orka hitta på så mycket? Det är såna här siffror då som gör mödan värt och dubbel energi att orka ösa vidare mot nya galenskaper och tokiga men spännande idéer att utveckla vidare till en plats som vi alla strävar efter. 

Artikeln nedan är från Länsposten, även Örebroarn noterade detta liksom nättidningen 24i.se som täcker Bergslagen, Läs denna här!

Share on Facebook