Andra sommaren

Då har dvd nr 2 börjats delats ut. Vill man ha den signerad kommer det att ske fredagen den 3 juni mellan kl 17-19. En gång ingen gång och två gånger en tradition. Den 3/6 kommer också avslöjas vad som händer denna sommar. En nyhet kommer släppas för de som letar sig till hembygdsgården i bygden och vi kör utomhus vid bra väder annars får vi i värsta fall krypa in. Har du ännu inte beställt ditt ex gör du det via klysna@hotmail.com och swichar 200:- till 0705679564. Förbeställda filmer delas ut den 3/6 av undertecknad och Niclas samt Kurt delar ut färdigbetalda. 90minuter ovisat material samt 5mim bloopers för att bjuda på sig själva och visa hur förbaskat roligt vi har under alla dessa inspelningar. Niclas har fångat jubileumssommaren på bästa sätt och skildrar allting väldigt trivsamt. -bygden framför allt! 

Share on Facebook