Landsbygdsriksdagen 

Vilken energiboost att stå i Länsbygderådet Örebros monter med Lasse Carlsson (Järle) och verkligen sätta vår bygd på kartan ett par snäpp till. 700 likasinnade eldsjälar från hela landet utbyter idéer mellan bygder med olika förutsättningar och behov. Det roliga att alla ser med tillförsikt på framtiden, offerkoftan börjar mer och mer läggas undan vilket är väldigt bra. Med kartor, kalendrar, visitkort samt bygdeTV på storbilds-tv så är det full fart i vår monter under fika och luncher. Lägg därtill alla intressanta seminarium och föreläsningar som ger nya idéer att gro för att sen skörda. Kort och gott en strålande lördag med fullt fokus på bygden och dess utveckling genom goda exempel som skildrar vardagshjältar. 

Missa nu inte kvällens konsert med musikcafé medverkande av Tomas Hagenfors i kapellet kl 18:00. 

Share on Facebook