Strålande solsken 

Om man finge önska sig en nationaldag i bygden så slog den in idag. Först ungdomsmatcher med föreningar från ESK, Lindesberg, Vretstorp och IFK Örebro på sjumanna planerna. Sen match på a plan för pojkar 13år, Ervalla/Hovsta- Frövi IK. Innan div.5 derbyt för herrar mellan också ESK-Frövi spelade pojkar / Flickor 7år för match mellan de båda föreningarnas lag. Dessa gick sen ut som line up maskotar innan avsparken. Nationaldagsfirandet är sån inarbetad tradition numera att bygdens invånare ställer upp och denna gången likaså Fröviborna. Arenan var väldigt välfylld och bygdens polis pratade i paus samt Kenneth Nilsson (kso) Örebro kommun kickade igång dagen. Det roligast av allt ihop med 5-0 segern i derbyt var att välkomna alla nya bygdebor nyfödda som ny inflyttade. Fjärde året det genomförs och de blir bara fler och fler. Tradition på Lyckevallen med nationaldagsfirande har pågått sen dagen blev helgdag. Nationalsång framförd tre gånger dvs inför varje pass av matcher av bygdens trubadurer som underhöll mellan matcherna. Tack, tusen tack allihop och grattis bygden samt grattis Sverige! 

Share on Facebook