Den bästa sommaren 

Så döpte Niclas årets säsong av bygdeTV 3. En lite annorlunda säsong med fokus på en dokumentären av fjärde upplagan av bygdens Traktorrace vid Dyltatorp den 3/9. Det kommer bli dokumentation från dagen före samt intervjuer mm inför planerandet av bygden höjdpunkt vartannat år varvat med Ervalladagen vart annat år, samt självklart mest från tävlingsdagen! För er som tog er till hembygdsgården fick höra lite mer info om sommaren nummer tre i bygdens “tv kanal” som är helt Sverige unik alltså detta koncept och följs av många nyfikna ögon och öron runt vårt land. Nu är säsongen igång och försäljningen av BygdeTV 2 likaså med över 90minuter ovisat material. Håll tillgodo och njut av bygden samt 2016 års sommar första avsnitt. 

BygdeTV 3, avsnitt 32!
Det gäller att bjuda på sig själv för att locka fram skratt och andras stolthet. 

Share on Facebook