Mjölk är livet 

Tänk en solig onsdagsmorgon i bygden. Fyll den med solens strålar och ett kallt glas mjölk. Inte för inte att mina kollegor på gymnasieförvaltningen kallar mig för Fantomen. Alltid ett glas kallt mjölk till mackan eller fikat ger avtryck vem man är och vad man brinner för, öppna landskap och närodlade råvaror. Nu tänker många att denna gången har bygdenytt.se fått solsting då tisdagens inhandlade mjölk inget har med bygden att göra. Fast lite likt gårdagen kommer här ytterligare ett exempel på att bygden finns med även här. Andreas Holmstedt uppvuxen i Avdala driver med fru Sverkesta gård. Andreas visade sina glansdagar under ungdomsåren bl a som en terrier på innermittfältet på Lyckevallen och mycket mycket mer. Sen oavsett märke på mjölken så drick mjölk vet ja, det ger starka ben. 

Share on Facebook