Nordansjömöte 

Numera kallas det sommarmöte och äger rum i Immanuelskapellet. Men för oss bygdebor som varit med ett tag vet att det är Nordansjömötet som är ursprungsnamnet och med en lång tradition tillbaka. Idag var det också bygdens baptistförsamlings 100-års firande. Ett välbesökt kapell bjöds på sång, tal, predikan, psalmer och ett utsökt fikabord. Många fina ord sades om bygden och dess utveckling och BygdeTV 2 såldes även här och nu börjar det bli riktig fart på andra sommarens åtgång från människor utanför bygden som pratar varmt om vårt enastående koncept här i vårt område. Återigen stort stort grattis till de första 100-åren och vi siktar på 100 nya friska minst. Tack för en mycket trevlig em i bygden och därmed är årets sommardeluxhelg över för denna gången. 

Share on Facebook