Lansering 

1 juli var datumet som vårens arbete skulle ta sig i mål. Pga ett lite segt webbhotell blev det lite si och så över helgen men igår måndag deb 4/7 så skreds det till verket. Bygdelaget stora projekt som inte varit så synligt men väldigt omdiskuterat. Nu är hemsidan ombyggd och nya bilder ligger inrullarna med en kalender så som den önskats mm mm. Framför allt mobil och iPads vänlig med stöder så klart fortfarande PC (dator). Ett av flera delmål är därmed avprickat i samt ett mellan  Landsbygdsnämnden och Bygdelaget på orten. Verklig växtkraft och utveckling på riktigt i vår del av kommunen som ger förutsättningar för en blomstrande bygd länge länge länge än. Håll tillgodo och har ni fler idéer till hemsidan så skickar ni dem till undertecknad på klysna@hotmail.com 

Share on Facebook