Minnesvärt 

Tack till samtliga som dök upp under fredagen. En dag att minnas länge och trots mitt att det firades mitt i sommaren kom över 100 personer ner under em / kvällen. Lägg därtill sms från personer som inte var hemma och uppvaktar senare samt brev, telegram och blombud så överträffade verkligheten alla förväntningar. Tal och vackra ord som ger ork att fortsätta länge än och jag gör ju bara saker som jag tycker är kul att de sen kommer andra till gagn är ren bonus och att så många gläds av det är bränsle att gnugga vidare. Tack, Klysnabor, bygden, föreningar, förbund, kollegor, kommun, bolag m fl m fl. Idag lite mör men lycklig tack vare er alla besökte jag schack SM i Uppsala med bygdebor som spelade SM för bygdens schacksällskap. Mer om detta framöver senare i veckan och eldsjälen Jan-Olov Lindh spel och resultat. Tack allesammans! 

Share on Facebook