Solskensbygd

Man måste leva som man lär annars är det inte på riktigt. När Radio Örebro gör sin lista över saker du måste se eller göra innan du dör måste ju bara bygden med på den. Sagt och gjort en solig onsdag morgon / fm så mötte jag upp reportern som blev trollbunden direkt. För att höra hela intervjun surfa in på radion hemsida och lyssna på onsdagens sändning mellan 8:30-09:00 om du inte redan hörde det live. Trots sommar i länet så är det otroligt många som lyssnar och ger respons direkt med sms när intervjun sker. Tack allesammans för ert pepp, som bygdelagsordf. gäller det att föregå med gott exempel för att locka ännu mer besökare till vår historiska bygd! En sammanfattning av reportaget ligger länkat nedan och radion spred även jinglar i sociala medier. Håll tillgodo och sträck på er, vi är många som brinner för (lands)bygden. 

Reportaget från Järle, kortverisionen!

Share on Facebook