Schack matt

Datum inför höstens spel i bygdens matsal och GP 16/17 kommer här nedan. Jan-Olov slutade med en oavgjord och en förlust sista dagarna och slutade total sjua i mästarklassen-Elit. Inför kommande höst funderar den nyblivne pensionären på att spela på onsdagar i bygdens matsal då många stor tävlingar ligger fr-lö-sö och därmed krockar med fredagar i matsalen. Exakt kallelse kommer i brev till samtliga spelare i bygden men isf börjar det 17:30 onsdagen den 7/9. Se detta som ett prel. inbokning så länge. Något som inte är preliminärt är nedanstående tävlingar under årets GP och skol SM som i år spelas i Lindesberg. Tack återigen Jan-Olov för allt du gör för bygden! 

Skol-SM Lindesberg 7-9 okt. 

GP 1, Hallsberg 30 okt

GP 2, Västerås 12 nov

GP 3, Lindesberg 10 dec 

GP 4, Karlskoga 29 jan

GP 5, Örebro 12 mars 

GP 6, Ervalla (Dylta folkets hus) 7 maj. 

Share on Facebook