Sommarkvällar 

En helt underbar sommar med kvällar att minnas länge och väl. Så roligt också att så många av er upptäcker hembygden under sommaren. Grottor, stenar, prylbutiker, stationshus, hantverksbodar, hembygdsgården, kyrkan mm mm ja listan kan göras lång. Ju fler som inser vikten av hembygden och grannar / vänner på orten ju stoltare och delaktigare  blir man. Hur som så formas man som människa utifrån miljö och vänskapen här ute i vår bygd. Min belöning är alla er som upptäcker allt detta samt lägger en klapp på axeln via era mejl / mess, då sträcker jag lite extra på mig för eran skull. Denna sommar har verkligen många klivit fram och sagt många fina ord som värmer länge på vägen mot nya idéer att förverkliga. Hela tiden sträva vidare mot nya höjder med olika projekt! 

Share on Facebook