Morgonstund 

Om kvällarna har varit magnifika så måste jag även tillstå att mornarn varit varma och sköna när man mer eller mindre hela sommaren intagit frukosten utomhus. Idag kommer ett tips från vännerna i öster, Positiva Frövi. Dessa slog flera slag åt oss under fjolårsfirandet och idag gör vi det omvända. Rockviken under fre/ lör med band som slår ordentligt detta året. I morgon lördag när dagen övergått till natt spelar ett band som jag såg redan under midsommarhelgen i Leksand, Takida. Sett dem flera gånger tidigare och kommer på lördag natt nynna med till deras tonerna. Enligt arrangören har det varit bra drag på biljettfronten och om det gäller två dagars passen eller enbart lördag återstår att se men upp på cykeln österut några kilometer denna helg. Mm måste ju se sig om lite här i världen också, skämt och sido! 

Share on Facebook