Adjö juli 

Men trösta inte augusti står för dörren redan i morgon med mycket skoj i bygden. Sommarkonsert, hembygdsgårdens dag, omstart i fotbollen, allsång, bakluckeloppis mm mm. För mig personligen och tack vare bygdens ståhej blev juli månad en sagolikt minnesvärd månad med ett kalas som följer oss länge. Bortsett det så måste jag säga att människorna runt omkring oss i bygden ställer upp otroligt bra när saker skall fixas och trixas. Visst jag kan gärna vara motor och idésprutan men jag har bara två händer när saker skall arrangeras mm. Därmed njut av juli månads sista dag för detta året och ta dig an augusti med storm, det blir precis så bra som du gör det som. Du bestämmer helt enkelt själv vilka saker du vill medverka på i bygden som åhörare. Njut av solen innan höstens antågande för du lever bara här och nu. 

Share on Facebook