Sommargrillning 

Tänk på vad du lägger på grillen. Sommar med långa ljumma nätter innebär att bygdens hushåll grillar desto mer. Det gäller att du som konsument väljer rätt varor i butiken att lägga på grillen i sommar. Svenskt kött är ju prio 1 och sen så klart ju mer närproducerad ju bättre men det blir prio 2. Detta är ju av den enkla anledningen att vilket landskap vill vi ha i framtiden på svensk landsbygd? Jag och många med mig vet vad man önskar sig runt hörnet men lever man inte som man lär med att stötta bygdens företagare så kommer dessa inte finnas för alltid. Detta gäller då klart allt och inte bara köttet utan hantverk, varor, tjänster mm mm. Ja jag vet jag tjatar om det men det är oerhört viktigt vilka vardagliga val just du gör för (lands)bygdens framtid. 

Share on Facebook