Solbadare 

Sommaren återvände till bygden under helgen och gjorde en fin comeback med temperaturer över 20 grader igen. Men det alla solbadare gillar med denna sommar, missgynnas sinande vattenbrunnar. Tar man en tur på bygden och lyssnar av läget så finns det hushåll med stora problem denna sommar. Då backar alla de solbadande bygdebor och känner sig förmätna och tänker, det kanske inte hade gjort något med lite mer regn över bygdens skogar och slätter denna sommar. Nu snart drar ju skörden igång och då får regndansarna hålla sig veck ett tag till innan tröskorna har gjort sitt. Därmed uppmaning till er alla att köra försiktigt på bygdens vägar. Ni kommer inte möta en tröska i full fart men den kommer ta upp hela vägen så anpassa hastigheten i din mötande bil, mc, moppe eller t om cykel kanske. 

Share on Facebook