Skolstart

Man kan nog gissa att det pirra i många magar i morse inför första skoldagen oavsett årskurs. Denna bild är nästan presikiberad men det gäller att bjuda på bygdens skolas “ettagluttare” 1993. I morgon torsdag är det dags för ännu en klassbild att föreviga bygdens alla elever. För 23 år sen hette lärarinnan Bodil Ekman och eleverna från vänster översta raden och vidare; 

(Psst 33år är rätt och bilden således presikiberad, en höst dag 1983 togs kortet) 

Jonas-Ulrika-Christina-Oscar-Fredrik- Per-Åke -Mathias- Johan-Andreas-Peter-Anna-Ulrika-Annika. 13 elever i bygdens skola och då fanns ju också Axbergshammars skola er en egen “etta”. Tänk vad tiden springer iväg. 

Påminner om kvällens arrangemang i hembygdsgården, allsång i sommarkvällen med servering från 18:00 och sångerna börjar ljuda 18:30, varmt välkomna hälsar hembygdsföreningen! 

Share on Facebook