Trilogin

BygdeTV 3 avslutas för gott med bygdens fjärde upplaga av Traktorracet kommande helg. Därmed är cirkeln på något sätt sluten och dvd skiva nummer och tre och sista kommer att släppas till försäljning under sen hösten/ december. Om detta unika projekt kommer komma tillbaka i någon fattning igen i bygden står skrivet i stjärnorna men förbaskat roligt har vi haft under alla dessa tre säsonger vi fått äran att lyfta fram goda exempel på (lands)bygden. Det är tack vare er alla som peppat, mejlat och köpt tidigare års skivor som gjort detta möjligt. Alla goda ting är tre och trodde någon på denna utveckling när vi idén kläcktes på en företagarfrukost på Hult Säteri en fin maj morgon 2014. År tre finns enbart ett avsnit på youtube av den enkla anledningen att skivan skall bli helt unik och måste införskaffas för att se allt kring årets race mm. 

Share on Facebook