Funderingar 

Många har efter gårdagens inlägg hört sig för ang sista bygdeTV 3. Detta har ingenting med att göra att jag valdes till kommunalråd. Detta bestämdes redan i vintras att trean skulle bli den sista och att allting har en avrundning. Ni alla som mejlat mig och gratulerat mm så kommer alla få svar inom sin tid då det blev några hektiska veckor som avslutade sommarlovet men bara roligt. Mer om min vardag framöver kommer skrivas om från 7/10 då jag träder in på www.sörman.com denna interaktiva anslagstavla kommer fortsättningsvis handla om bygden i första hand och inte om mig även om det är undertecknad som driver den sen 1/1-2012, hur galet tokigt det än låter. Jag är fortfarande den jag är sen att jag byter funktion och uppdrag ändrar ju inte mig utifrån att bygden kommer främst. Ni kan därmed vara lugna utifrån bygdenytt.se vart fall ett bra tag till! 

Share on Facebook