Hela bygden på fötter 

Missa inte lördagens race med mycket nytt under solen för året. Först och främst denna fredag kväll, välbesökt lek och spel kväll samt fyra lag med föräldrar på Lyckevallens ungdomsplaner. Detta är ren och skär levande landsbygd 24/7 tamesjutton, man bor alldeles varm över all kärlek. I morgondagens race kommer man kunna vinna 2-dagars pass till nästa helgs raceday. ESK har förutom det fått loss plåtar till två ÖSK matcher, välfylld mathink mm mm. Lägg därtill LRFs egna bygdelotteri med priser från bygdens företagare. Halva potten lotteri likaså och all servering och alla utställare företagarföreningen samlat ihop utefter marknadsplatsen. Sen får man ju inte glömma bort alla race som all publik sett framemot och kvällens afterrace 18:00 på Hult säteri. Blomstrande bygd kort och gott och kom itid under lördagen, parkeringen öppnar 10:00, första start 11:00, varmt välkomna till bygden “alla pratar om”. 

Share on Facebook