Vilken lördag!

Axberg / Ervalla LRF avdelning har gjort det igen, publiksuccé för fjärde året i rad. Mediabevakning såväl för som under. Idag besökte Tvärsnytt, Länsposten och BygdeTV tävlingen. Finfin PR med alla människor som stormtrivs i vår bygd och kommer åter på diverse arrangemang som återkommer i täta inslag. Ny vinnare i dessa race sammanhang blev Nils Larsson. Såväl snabbaste heat, snabbaste totaltid (två heat) och vinnare av finalracet. Kort och gott en värdig vinnare av 2016års race. Totalt fyra tävlingar och segrar har varit som följer; 2010-Hans-Åke Sörman, 2012-Anton Mollberg, 2014-Hans-Åke Sörman och 2016 Nils Larsson. Redan började snacket från dagens prispall att lm två år då du……..

Vi hoppas LRFs lokalavdelning trummar vidare med stöd av medarrangörer i form av Axbergs IF, hembygdsföreningen, företagarföreningen och Ervalla SK. Tack till alla som skänkte priser till lotterier, tävlingen och alla utställare som fanns på plats under dagen. Man blir stolt och rörd över den hjälpsamhet och gemenskap som finns i bygden utifrån bygdelagets ordförande. Att få äran att hjälpa till som speaker är bara roligt att få förmedla den glädje vi har här runt om oss. Tack, tack till alla och en var! 

Share on Facebook