Fibernytt

Arbetet i bygdens etapp 2 rullar vidare. Något försenat av sommar semester och att alla papper inte var klara i tid. E on kör via två olika entreprenörer från två olika håll, ett gäng med start i nordöst och ett gäng med start i sydväst. Inga fakturor har ännu skickats ut och nya hushåll kan ännu hänga på även om man under våren tackade nej. Man vill verkligen vänta in alla nu när det grävas kors och tvärs i bygden och alla skall få chansen att hänga på innan man slår igen bokningarna. Fibergruppen kontaktar sen alla en gång till när avtalen skall signas. Det som nu sker för att inte jobbet skall stannas upp igen är att alla markavtal som inte är inskickade måste in inom en väldigt snar framtida då grävmaskinerna jobbar på mest hela dagarna! Levande landsbygd i verkligheten för en framtid med stor tillförsikt 🙂 

Share on Facebook