Derbydags, igen!

Idag är det dubbla derbymatcher av hög kvalité med bygdens lirare inblandade i. Först ut kl 14:00 på Lyckevallen äger p13s match mot Lillån FK. Gänget som är en mix av ESK fjolårslag i p12 och Hovstalirare. Prestige värre när många av spelarna numera går i samma 7-9 skola. Prestige kan man lugnt säga när det kommer till matchen på Fröjevi kl 16:00 mellan Frövi IK och Ervalla SK i div 5. Nykomlingen ESK fullständigt krossa “storebror” på nationaldagen med hela 5-0. Frövi jagar fast mark i botten och slippa ett jobbigt kval och ESK skall försöka ta nån mer placering innan seriens bokslut. Vi kan nog vänta oss en rejäl holmgång mellan två lag som plockat en hel del poäng på höstens matcher. Missa nu inte dessa två derbymatcher; 14:00 Lyckevallen- 16:00 Fröjevi, må bästa lag vinna! 

Share on Facebook